Enkelt att uppnå Obegränsad support
Achieve your dream body, now!

Från Norge till Sverige

Vi har hjälpt mer än 10 000 nöjda personer i Norge att gå ner i vikt, och nu vill vi erbjuda vår exklusiva onlinekurs till australiensarna. Ta del av det förmånliga introduktionspriset före mai månads slut!
Du styr själv din tid
Allt sker online
Träning som ger resultat

Utbildningen

består av 5 sessioner per vecka som vardera tar 45 minuter. Du kan träna hemma, utomhus eller på gymmet.

Maten

är mycket enkel att tillaga och är skräddarsydd för att passa en fullbokad kalender.

Aldrig mer

räkna kalorier. Vi tycker att det är fånigt att man ska behöva lägga tid på att räkna kalorier för att kunna gå ner i vikt, istället för att göra något produktivt.
  • Den ultimata guiden till perfekt hälsa
  • Många recept med beskrivningar
  • Träningsprogram
  • Obegränsad support
  • Om du inte ser resultat ger vi dig pengarna tilbaka
* Resultaten kan variera från person till person. Det är därför vi har obegränsad uppföljning. Vi garanterar inte specifika resultat direkt relaterade till bilder av kunder och resultat kan variera.

Introduktionspris för Sverige: 50 % rabatt fram till den 30 mai.

Nu: Endast 590 SEK

Är du redo att gå ned i vikt snabbt?

* Kampanjpriset på 590 SEK gäller endast till och med den 30 mai.

OnlineLifeChange
1
2
3

Pay with credit card:

Belopp att betala: 549 SEK
256-bit secure (SSL)

Vilka är vi?

Vi älskar det vi gör på grund av de resultat som våra kunder ser. För oss är det bara resultatet som räknas! Med kunskap baserad på den senaste forskningen vet vi hur vi ska få DIG att trivas med din kropp.
Mari Mundal Krogshus

Mari Mundal Krogshus

Mari Mundal Krogshus: Mari är dietist och personlig tränare. Det bästa hon vet är att krossa myter om hälsa och kost. Hennes mantra är att få människor att leva sunt genom att äta rätt och träna.

Fler av våra nöjda kunder:

"Under förra året hade jag ofta ont i magen, och jag hade även gått upp i vikt efter att jag slutade röka för cirka 1,5 år sedan. Det kändes som att jag hade testat allt och ingenting fungerade – förrän nu. Jag har inte haft ont i magen på sex veckor – och den där klänningen som jag hade försökt att få på mig under ett par år har jag äntligen kunnat plocka fram ur garderoben igen! Tack så mycket!"
"Min midja är 2 cm mindre och jag kan knappt låta bli att ställa mig på badrumsvågen – den visar att jag väger 4,4 kg mindre efter bara sex dagar med det här programmet! Tack för att ni har gett mig en suverän start och jag ser fram emot de kommande veckorna och resten av mitt liv med all den här hälsosamma kosten!"
* Resultaten kan variera från person till person. Det är därför vi har obegränsad uppföljning.

Fram till den 30 mai för Sverige – 50 % rabatt:

* Kampanjpriset på 590 SEK gäller endast till och med den 30 mai.

* Kampanjpriset på 590 SEK gäller endast till och med den 30 mai.

Vanliga frågor

Måste jag sätta igång direkt?
Nej, efter att du har beställt får du ditt första mejl från oss. Om du vill vänta lite med att sätta igång kontaktar du bara oss och berättar att du vill vänta lite.
Jag har skadat mig. Vad gör jag?
Vi hjälper dig med alternativ om du har en skada.
Hur gör jag med allergier?
Vi vet att din kropp är unik. Vi vet att det inte finns två personer vars kroppar är lika, och att vi därför behöver anpassa varje lösning efter var och en av er. Vi kommer att ge dig alternativ om det är något som du inte kan äta.
Jag brukar inte träna så ofta. Är den här kursen ändå något för mig?
Absolut. Vi kommer att visa dig steg för steg hur du gör övningarna. Du behöver inte vara en idrottare för att gå den här kursen.