2

Øvelsen for en fin rumpe, fettforbrenning og en sunn rygg!

Hei!
Jeg ville bare titte hodet innom og gi deg min favorittøvelse for tiden!

Bevegelser til siden er viktig for å få aktivert alle deler av setet. Da får du trent deler av muskulaturen som er på siden og dette gir ikke bare en fin rumpe, men det forebygger ryggplager også! Om disse musklene på siden av setet er for svake er det nemlig andre muskler som overtar “jobben” og dette resulterer i smerter og skader forårsaket av muskler som gjør en jobb de egentlig ikke skal gjøre. (akkurat som nakkeplager i nesten alle sammenhenger kommer av at baksiden av nakken gjør jobben til forsiden av nakken. Noe som kommer av at hodet er “for langt frem). Men nakken skal vi snakke om en annen gang, så jeg skal stoppe meg selv der! 😉

Så gjør sideutfall på trening neste gang; den er perfekt å gjøre på slutten av økten, to ganger til hver side, til maks antall ganger! Dette kan være 10, 20 eller 30 ganger, alt etter nivå og økten du akkurat gjennomførte.
Det viktigste er at du kjenner det godt i setet og at pulsen går opp.
Et godt tips er også å “ha på” kjernen hele tiden, midtpartiet ditt (kjernen og magen) skal være stabilt under hele øvelsen, det er i beina alle bevegelse skal skje!

Fortell meg hva du synes da vel og god helg til deg <3

Comments 2

  1. Nei, jeg lurer ikke på hvilke øvelser som er bra for rumpa mi, fullstendig uinteressant. Men jeg lurer veldig på hvor “forsiden av nakken” er hen. Kan du forklare meg det på en nogenlunde forståelig måte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *